Rester

Det blev kött kvar igår. I vanliga fall brukar jag göra matlådor av resterna. Ikväll testade jag något nytt och innan Mr H drog till kvällspass på jobbet åt vi bookmakertoast. Gott!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Tack för tipset. Det där går ju att variera lite hursom men känns lättlagat och gott, särskilt med rester. :)

2008-09-28 @ 19:48:06
Postat av: KD

Testa det! Ett tips bara. Jag tror att det fungerar bäst om man inte stekt köttet för hårt i första omgången. Själv lagar jag nästan allt (både kött och fisk) i ugn med termometer och siktar på att få köttet rosa. Då fungerar det att steka på i stekpannan utan att det blir torrt och trist.

2008-09-28 @ 21:27:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback