Lugnt

Höstens alla aktiviteter tog fart med en förskräcklig schvung. För en kort stund var det mer än jag orkade. Men, den här veckan har det äntligen lugnat ner sig igen och jag har hunnit med att både komma närmare ett flyttavslut, träffa mamma och mormor igen innan de for hemåt
Två coola ladies, mamma till vänster och mormor till höger. Svårt att tro att de är pensionärer båda två ...

Jag har till och med matat själen genom att socialisera mig både här och där. En dag kom Veterinären ut till oss i lilla byn. Lilla Besten blev tokglad över att få träffa Veterinären igen och få ännu ett knä att krypa upp och gosa i. Ärligt talat, hon kan inte ha fattat att Veterinären är veterinär ... hade hon vetat hade hon knappast legat så avspänd som hon gjorde.



Iom idag börjar min inläsningsvecka. Det känns ok. Har visserligen en hel del annat planerat i veckan, men ligger mer i fas med inläsningen än jag gjort med någon kurs. I vanliga fall är det nu jag börjar...
Mitt största bekymmer just nu är huruvida jag ska ta mig en week-end resa någonstans efter tentan. Någon som är sugen på att följa med? Vart ska vi?

På fredagkvällen var Mr H och jag äntligen hemma i lugn och ro tillsammans - det känns som om vi aldrig ses i vanliga fall. Nu lyxade vi till det med blinis med löjrom, gräddfil och lök.
Inte klassiskt recept på blinis, men faktiskt riktigt gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback