Saras mörka chokladmousse

Receptet kommer från "Ume-Sara".

Det här behövs:
150 g god mörk choklad (gärna mer än 70%)
2 äggulor
2 msk starkt kaffe
2-3 dl vispgrädde

Rör ihop så här:
Smält chokladen över vattenbad, vispa choklad och äggulor till krämig smet gärna på vattenbadet.
Blanda i kaffet, vänd ner den vispade grädden. Servera med hallonpuré, ev smaksatt med någon god likör. Eller varför inte bara en skvätt likör? Sara tipsar : "jag hade blandat i åkerbärslikör och lite florsocker) alt. så kan man smaksätta moussen med likör, jättegott med björnbärslikör i moussen eller hackad mynta eller pepparmintsarom."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0