Skinkstrut med sparris (6 port)

Ännu ett recept från den rara lilla boken Favoritrecept. Tanken är väl att det ska vara en förrätt. Fast till skillnad från övriga är inte det här så lyckat. Mesigt i smaken, men man kan gärna använda den här grunden och sedan hotta till den lite själv.

Ingredienser:
6 skivor rökt skinka
1 burk sparris
1 burk lätt creme fraiche
2 msk senap
1/2 dl persilja
6 st salladsblad

Gör så här:
Blanda creme fraiche, senap och persilja. Lägg ut salladen på serveringstallriken och placera ut skinkan ovanpå, lägg på en klick av blandningen och fördela den väl avrunna sparrisen på skinkskivorna. Vik ihop skivorna så de blir som strutar. Klara att äta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0