Polkabräck

2012 fick UNT stå till tjänst med julgodisrecept. Också det här:
 
Du behöver:
200 g mörk choklad
200 g vit choklad
2 dl polkagrisar
 
Gör så här:
1. Smält mörk choklad i ett vattenbad. (Fast numera smälter väl alla i mikron? Vattenbad är ju krångligt.)
2. Lägg bakplåtspapper i en form på ca 30 x 20 cm och bred ut den smälta chokladen i formen.
3. Ställ kallt och låt den stelna helt.
4. Smält den vita chokladen i ett vattenbad och krossa polkagrisarna till lagom stora bitar.
5. Bred ut den vita smälta chokladen över den stelnande mörka chokladen och strö över polkagriskross.
6. Ställ kallt och låt stelna helt. Bryt i bitar och smaka på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0