Fyra taxar

Klockan nio i morse hade Lilla Besten och jag en date uppe på Kung Björns hög. Med de stiliga taxherrarna Snappe, Oscar och Bailey och deras matte och husse. I fyra timmar travade vi genom Nåsten och Hågadalen. Vi var ända nere vid Lurbo ridskola och vände. Lilla Besten godtog genast sällskapet. Fascinerande att hon vet att det är taxar. Hon accepterar dem direkt på ett helt annat sätt än andra raser. Snappe är den tilltänkta valpfadern. Nu går vi bara och väntar på att Lilla Besten ska löpa och det i rätt tid. Vi har bara april på oss. Blir parningen senare än så får vi vänta eftersom jag bara kan vara "valpledig" under juni, juli och augusti.

Eftermiddagen bjöd på en biltur till Sigtuna för att äta en glass. Mr H, Lilla Besten och jag tog en promenad i centrum och längs vattnet. Det är himla mysigt där. Där skulle vi faktiskt kunna bo sen. Fast huspriserna är lika vidriga som i Uppsala.

Nu ligger Lilla Besten utslagen i korgen. Fyra timmars promenad under förmiddagen var i mesta laget för henne. Sanningen att säga så är allt matte också lite trött i benen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback