Ditten och datten....

Det blev Katalin i går kväll. Fantastiskt god mat, för mycket öl (två är ungefär två för mycket enligt Kandidaten som nästan aldrig dricker) och trevligt sällskap. En alldeles utmärkt kväll med andra ord.

Den var en seg kandidat som masade sig ur sängen i morse. Hade det inte varit för sedan länge bestämda planer hade dagen tillbringats i sängen med blott korta pauser för walkies med Besten. Hur det nu var fick Besten vara hemma hos husse medan Kandidaten åkte till farmor. Farmor börjar tackla av, ibland går det långsamt. Det finns stunder när barnbarnet funderar på om hon är helt klar. Men 95-år gammal måste man väl få ha sina skavanker? Även om det gör ont att se. Kandidaten är iofs också långsam ibland. Först fjärde gången farmor påpekade att Kandidaten måste vara trött insåg kandidaten vad som krävdes. -"Vila du farmor, så gör jag stan".  Och det gjorde hon med besked. Butiken som skulle stänga hade 50 % på allt, så Kandidaten köpte sina dyraste jeans någonsin och tjänade ändå fruktansvärt med pengar samtidigt som hon gladde höstgarderoben. En höstgarderob som var väldigt ynklig innan. Där blev två flugor på smällen.

Annars har Kandidaten tvättat. Det tycker hon att hon gör jämt. Men någonting måste hon göra för att hålla ångesten stången. Det är de sista skälvande dagarna på sommarlovet och Kandidaten vill ha mer, mer, mer. Vill inte börja skolan. Vill inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback