Skolan

Skolan börjar visst i morgon. AAAAAAAAaaaaaaaaaaargh!

Kommentarer
Postat av: Mårr

Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyl!!!!!!!!!!!!!

Postat av: sara

Och jag som sitter här och trånar efter att få gå er utbildning. Kanske jag ska komma på andra tankar, eller? Ni verkar inte så värst positiva, men det kan vara jag som missuppfattat...

2007-08-26 @ 22:49:16
Postat av: Kandidat Dropp

Jag föreslår att du ser till att bli 20 år försts, det underlättar. Samt att du lägger av med ovanan att bestämma över ditt eget liv. Då blir det ännu lättare ..... Samt kanske söker till någon stad med en snäppet modernare utbildning ......

2007-08-27 @ 06:24:42
Postat av: sara

Ok, det där med 20 år tror jag inte blir något problem. Eftersom jag inte har en tanke på att börja utbildningen förrän om minst 5 år så har de säkert uppfunnit ett piller till dess som drar av ca 20 år.
Det där med viljan var värre, jag har just upptäckt att jag faktiskt bestämmer över mitt liv! Jag sade till mig själv att de ska vara tacksamma på mitt jobb för att jag går dit. Inte jag för att jag får gå dit. Skön känsla! Jag sade precis som jag vill ha det på jobbet, både vad jag vill göra och inte göra, och, fantastiskt, det gick med på det! Varför har jag inte öppnat munnen förut kan man fråga sig?
Så att foga sig i idiotiska scheman och upplägg kan kanske blir svårt - men som sagt - till dess kanske det finns ett sådant piller också. Vem vet?

2007-08-27 @ 14:30:52
Postat av: Mårr

Asch, det är en schysst utbildning på de allra flesta sätt - problemet är att den är så satanslång så ingen människa orkar egentigen. Egentligen, alltså. Dessutom moderniseras den ju nu på de flesta håll, så ös på du, om det är det du längtar efter. (I ärlighetens namn vet jag faktiskt inte vad jag skulle göra om jag inte gjorde det jag gör, men nu har jag pluggat i sju år och börjar bli en smula matt i konturerna.)

2007-08-27 @ 18:15:09
URL: http://www.minplats.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback