Fredag 30/11

Uppladdningen inför resan var väl inte den smartaste. Kandidaten bälgade i sig en hel del Pepsi Max kvällen innan avresan. För den som inte vet är det ungefär som att käka en näve koffeintabletter och komplettera med fyra kannor kaffe. 3.33 vaknade Kandidaten igen och somnade inte om. Det var mäkta frusterande att Mr H snarkade tätt intill. Ja, inte så mycket att han snarkade, däremot att han hade mage att sova gott. Han borde ha varit sympativaken!


På väg till Arlanda lämnades Lilla Besten på pensionat. Mr H räddade Kandidatens mascara genom att göra avskedet snabbt och dra ut matte i bilen. Resan till Malaysia gick fintfint. Det jobbigaste för Kandidaten på hela resan visade sig vara att få på stödstrumporna innan avfärd. Låt vara att 11,5 h i luften är länge men med filmer som "The Bourne Identity", "Hairspray" (fö en ovanligt larvig film) och intensivt Tetrisspelande går 11,5 h ganska så fort.

Om det var en slump eller om flygbolaget planerat det skall vi låta vara osagt, men barnfamiljerna satt i mitten av planet och vuxna (också Kandidaten och Mr H) i bakre delen. Det gav en lägre ljudnivå än vanligt på långflygningar. Så Mr H och Kandidaten kom fram mer utvilade än normalt och kunde via tåg, taxi checka in på AnCasa i Kuala Lumpurs Chinatown. Några timmars sömn och sedan var det bara att kasta sig ut i hetluften. Japp, hetluften. Här är ca 30 grader och fuktigt.


Kommentarer
Postat av: Lotta

Hm, inte smart med Pepsi Max... Jag var helt klart idiot-beroende men la av helt för två år sedan. Snacka om abstinensbesvär, men det gick över på ett par veckor.

Skönt att resan gick bra och att ni är på plats.

Postat av: Kandidat Dropp

Lagga av? Gar det?

2007-12-03 @ 14:42:25
Postat av: Lotta

Ja, faktiskt. Nu är jag beroende av Ramlösa istället. Inte lika "svårsovet" och några grader nyttigare, tror jag?

2007-12-03 @ 19:43:24
URL: http://vallterrier.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback