Nackdelen med semester

Så många nackdelar finns det ju inte med semester. Kan egentligen bara komma på en. I alla fall om man reser till Asien, om man inte envisas med att äta kall kyckling då. I så fall kan jag komma på två. Men kall kyckling är ju Mr H:s gren, inte min. Nackdelen är det där med sömnen. Fem dagar efter hemkomst är Kandidaten fortfarande halvt om halvt inne på Malaysiatid och vaknar pigg och nyter mitt i halvnatten/morgonkvisten. Just nu känns den vanliga uppvakningstiden 06.00 som ren och skär sovmorgon.

Nåja, helgen har tillbringats på bästa möjliga sätt. Utan måsten. Ingen skola "som hänger över en". Då kan man till fullo njuta av att följa med Storstumpa till ridskola, läsa Lundell, promenera Lilla Besten (trots minusgrader oerhört skönt), åka på trevlig (och god) inflyttningsfest, bläddra i Kirurgiboken (och känna att nästa termin ska bli askul), bevista hundutställning på Älvsjömässan (köpa hundböcker, se Mr H:s kompis ställa ut sina tre hundar med det outtalbara namnet portugisisk någonting), bläddra lite i dinosaurieboken.

Kommentarer
Postat av: Emma

låter helskönt. =) sov gott

Postat av: Lotta

Hade också gärna besökt Älvsjömässan och shoppat lite. ;-)

2007-12-17 @ 07:43:13
URL: http://vallterrier.wordpress.com
Postat av: Mi

Du får INTE öva på mig nästa termin! ;) Knacka reflexer med träslev, det kan jag stå ut med...men jag vet inte om jag vill bli övad på med kökskniv..;)

2007-12-17 @ 12:36:35
URL: http://ingenjor.diaryland.com
Postat av: Kandidat Dropp

Feeeegis!

2007-12-17 @ 13:05:06
Postat av: Kandidat Dropp

Inte minst var det roligt att se alla olika raser, Lotta. Himmel vad stora Grand Danois är.

2007-12-17 @ 13:07:17
Postat av: Lotta

Ja, och jag kan inte för mitt liv förstå vad man ska ha dom till? Men det är väl tur kanske att alla har olika önskemål...

2007-12-17 @ 17:11:12
URL: http://vallterrier.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback