Tanken var ...

... att skriva ett glatt och käckt inlägg om hur trevligt det är att kunna andas, att kunna promenera sin hund utan att förvandlas till en blåsbälg. Hur pigg man känner sig efter att vara av med följeslagaren sedan åtta veckor, lunginflammationen. Att man inser att man varit ganska dålig för plötsligt är energinivån en annan. Men, nu är jag förkyld. IGEN!

Och i dag ska jag jobba. Ett tiotimmars pass. Puh! Just nu behöver flera kompisar extra stöd. De har råkat ut för mer eller mindre jobbiga saker. Mår betydligt sämre än jag som bara har en förkylning (den här gången känns den som en "man-cold"). Men jag orkar inte ens ringa och fråga hur de mår. Förlåt!

Kommentarer
Postat av: sara

Men stackare! Du behöver inte mer nu. Är det förresten sant det där att läkarstudenter är mer sjuka än andra? Kanske håller du helt enkelt på att bygga upp ett fantastikt immunförsvar nu så alltså du kan se det som om infektionerna ingår i utbildningen. Som om det nu skulle vara någon tröst.

Krya på dig snart är det din tur att skutta runt på och känna dig pigg och atletiskt!

2007-12-20 @ 23:43:03
Postat av: Kandidat Dropp

Tja, om läkarstudenter verkligen är mer sjuka än andra är jag inte säker på. Mina kursare verkar ganska friska. Däremot känner jag mig övertygad om att hypokondrin frodas ... det är liksom svårt att tro att man är frisk när man har miljoner sidor i bokhyllan som talar om allt man kan drabbas av. :-)

2007-12-21 @ 16:51:12
Postat av: Mi

Fast nu har du ju klarat av internmedicinen, jag tror att den är mer hypokondri-framkallande än kirurgi och ortopedi? ;)

Krya på er!

Postat av: Kandidat Dropp

Möjligen, benbrott känns liksom svårt att frammana mantalt. Å andra sidan tror jag att det jobbigaste för kursarna var patologin. Då kom hypokondrin.
Önskar hett att det gula snoret som kommer ur näsan vore ett hjärnspöke.

2007-12-23 @ 08:43:43
Postat av: Kandidat Dropp

mentalt ska det ju stå

2007-12-23 @ 08:47:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback