White Line Fever

Hört talas om Lemmy Kilmeister? Det hade inte Kandidaten. Kandidaten har noll koll på musik, speciellt rock, men Motörhead har hon i alla fall hört talas om. Lemmy startade det bandet. Mr H läser andra typer av böcker än Kandidaten. Ibland händer det att Kandidaten tar en tripp till Mr H:s värld och läser hans böcker. Ett sådant exempel är just White Line Fever. För att inte ha för tung packning bestämde sig Kandidaten för att läsa Mr H:s böcker under semestern. Och nej,det innebar inte att Mr H fick tyngre packning. Vi hade en gemensam väska ,17 kg på väg dit, 26 kilo på väg hem.

Tillbaka till boken. Den är späckad av pojkstreck (utförda av vuxna), skämt under bältet, verbala fyndigheter, sex, musikhistoria (som går en musikanalfabet som Kandidaten totalt om intet). Lemmy går emot alla traditioner, alla uppförandekoder. Han vet det. Han bryr sig inte. Men skämtar glatt om det. Det gör att Kandidaten tyckte att den var riktigt lustig trots att hon inte har en susning om varken Lemmy, Motörhead, Alice Cooper eller någonting som är i närheten av den genren. Vill du ha en politiskt korrekt bok, utan avarter, utan underligt språkbruk, utan svordomar, som håller sig över bältet är inte det här en bok för dig. Kan du den minsta gnutta mer om rockmusik än Kandidaten eller tycker om underfundigheter så finns faktiskt möjligheten att du gillar boken, precis som Kandidaten.

Kommentarer
Postat av: Mårr

Haha, när jag var 13-14 sådär tyckte jag Motörhead var galabra...fast frågan är om det var för att jag gillade dem själv eller för att nån eftertraktad pojkvän gjorde det :)

Postat av: Kandidat Dropp

Wow, vilka hemligheter som kommer fram om dig :-)

2007-12-16 @ 19:20:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback