Immunolog ska jag inte bli

Jodå, immunologitentan gick vägen.
Det förtjänade jag inte. Mot mina priciper hade jag taktikläst.
Gjorde tre gamla tentor - det kommer man visst långt på.
För långt kan jag tycka. För patienternas skull ska immunologi inte bli mitt område.

Kommentarer
Postat av: Ingenjorn

Hurra och grattis! Vad skönt att det gick vägen!! :)

Postat av: Mårr

Jamen herreguuud....gamla tentor is the shit, har pluggat enbart på sådana ända sedan immunologidelen av CBB4, tror jag. Har funkat jättebra, ända fram till kirurgtentan då de plötsligt hade bytt spår helt. (Det var lite FÖR bra att de la ut 10 gamla tentor på kurswebben, borde man ju ha hajat)

2007-02-27 @ 17:15:34
URL: http://www.minplats.blogspot.com
Postat av: Kandidat Dropp

Jamen, det känns ju som om man fuskar då - man missar ju en massa........

2007-02-27 @ 18:12:57
Postat av: Mårr

Äääääääh...nu håller jag INTE med dig.För det första kan du ju ändå inte komma ihåg allting, precis som du skriver i nästa inlägg. (Sen kommer du förresten att glömma det ÄNNU en gång innan AT, så är det ju bara, ingen människa kan ha alla dessa kursböcker i huvudet.) Förresten vill man ju gärna tro att det man frågar efter på tentan på något sätt är viktigt, och när man letar efter svaren när man pluggar gamla tentor måste man plöja ganska mycket info för att komma fram till det som efterfrågas - så nej, jag kan inte hålla med dig om att det är fusk.

2007-02-27 @ 21:05:44
URL: http://www.minplats.blogspot.com
Postat av: Mårr

Jag blev så till mig så jag postade innan jag var klar :)

Jo, vad jag också skulle säga är att jag tycker gamla tentor funkar som instuderingsfrågor ungefär, och jag vet knappt hur jag skulle plugga annars - men det är jag det, jag är oförmögen att läsa bara löpande text utan att göra något aktivt själv, då minns jag inte ett smack. Får jag däremot anstränga mig, leta efter viss info och helst också skriva ner den - då brukar det sitta åtminstone de sex timmar det tar att skriva själva tentan.

2007-02-27 @ 21:07:56
URL: http://www.minplats.blogspot.com
Postat av: Anonym

Du har övertygat mig. Det är inte fusk att läsa gamla tentor ;-)
Fast om de verkligen alltid frågar om det som är viktigt känner jag mig fortfarande tveksam till. Kanske blir det annorlunda nu, men på de prekliniska terminerna tyckte jag att tentorna mer handlade om att testa minnet, istället för förståelsen. Nästan i stil med: "Vad är den exakta ordalydelsen under bilden längst ner till vänster på sidan 32"

2007-02-28 @ 06:34:58
Postat av: Mårr

Jamen huvva, preklin hade liksom ingenting med någonting som kommer på klin att göra känns det som, åtminstone inte cbb2. (Cellsignalering liksom...hallå?)

2007-02-28 @ 07:08:00
URL: http://www.minplats.blogspot.com
Postat av: Kandidat Dropp

JAK och STAT ger mig fortfarande rysningar ;-)

2007-03-01 @ 14:57:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback