Bubbelskjutarspel

Bubbelskjutarspel är farligt beroendeframkallande när man vill låta bli att tänka. Jullovet tillbringades i trance framför datorn. Nu är jag där igen.

Nej, det här har inte med skolan att göra. De funderingarna dras jag med titt som tätt, men de känns inte livsavgörande. Antingen blir jag doktor eller inte. Visst påverkar det hur mitt liv formas, men ändå: It's no big deal. 

Känner mig sviken och förrådd. Jag är nästan löjligt lojal mot mina vänner. Det är inte alltid samma styrka på lojaliteten finns åt andra hållet. Det är ok. Det är sällan jag förväntar mig det. I det här fallet gjorde jag det. Diskussioner har förts som berör mig. Utan min närvaro. Det är inte så mycket att diskussionen förts som stör utan snarare vem diskussionen förts med.

Kommentarer
Postat av: Mårr

Usch fy fan, jag beklagar, det finns inget tristare än att bli sviken och besviken. Hoppas du vet att du är bättre än folk som beter sig taskigt, det gör du säkert och det är inte alltid det hjälper, jag bara påminner dig lite.
Nåt helt annat kommer jag helt fräckt till apropå nåt annat i texten - jag tycker du verkar vara fena på en massa saker, kan kanske du förklara för mig varför inte jag kan spela bubbelskjutare hemma på min burk längre, sedan webbläsaren uppdaterades? Misstänker att det är nån jämrans kontroll jag borde av- eller påaktivera men jag hajar ju ingenting alls i den vägen. (Har laddat hem flash och diverse flera ggr, men inget hjälper)

2007-07-09 @ 21:45:18
Postat av: Ingenjörn

Åh nej, inte bubbelskjutarspelet....jag måste göra klart en grej på jobbet innan semestern...men det är ju så roligt med bubblor....GAAH! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback