Tala om för någon att den är bra

Mr H och jag ser inte mycket av varandra den här sommaren. Skiftgång för oss båda gör att när jag kommer hem sover han och när han kommer hem sover jag. Det är aptrist. De senaste kvällarna har jag tröstat mig med att träffa kompisar. Mysigt!

Hur ofta säger du till någon att de gör ett bra jobb? Att han/hon är fin? Själv har jag precis insett att jag är kass på det. Säger det för sällan och hör det alldeles för sällan också. Kanske gör jag inget bra jobb? Geisten har ju gått ur mig. Fast, på kvinnoboendet tror jag att övriga personal tycker att jag sköter mig. I går när jobbarkompisen och jag var ute och ölade i stora Uppsala city så slängde hon ur sig en kommentar som hon fått apropå en fråga hon ställde. En kommentar som faktiskt både hon och jag får ta som positiv kritik. -" Precis som kandidat Dropp hittar du alltid någonting att göra". Vi gör alltså skäl för pengarna. Det känns bra.

Senaste boken jag läste "Injagning av jakthundar" var en flopp. Kanske var jag bara fel målgrupp? Jägare är jag ju inte. Hur som. En liten recension hittar du
här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback