15 minutes of fame

Jag tackade nej till 15 minutes of fame i morse. Det brinner runt knuten på huset. Lilla Besten och jag gick förbi på morgonpromenaden. Stod där en stund med Besten i famnen och tittade på spektaklet. Trots min rultiga skepnad var det nog en rörande bild med en taxfröken som uppmärksamt kontrollerade brandmännens arbete för en TV-kille kom fram. Det lyste offerreportage i ögonen på honom. Följande samtal utspelade sig:
TV-kille: - Är du lärare på skolan?
Ego: - Näe, sa jag (lätt leende)
TV-kille: - Jamen, har du barn på skolan?
Ego: - Näe, sa jag och log stort, du får hitta någon annan att intervjua.
Inte tänker jag stå i TV och spela offer och tycka att det är hemskt och färskräckligt. Nu är jag iofs skitförbannad ppå ungjävlarna som tänt på och tycker att hudflängning inte är ett tillräckligt straff och för mitt inre kan jag se hur de fått skattepengarna att rinna genom kommunens budget för att bygga upp skolan.Men, jag är varken chockad eller förskräckt. Och tänker definitivt inte låtsas vara det i TV heller.

Kommentarer
Postat av: Lilla Mysan

Jag tänkte på dig när jag läste UNT imorse faktiskt. Att det måste vara precis runt hörnet från där du bor.
By the way - visar taxfröken några tecken på att vara dräktig? *hoppas*

Postat av: Kandidat Dropp

Jag vet inte jag. Lilla Besten är väldans knäpp, inte alls lik sig själv, men hon har inte blivit tjock så det verkar bara vara skendräktighet. Tyvärr! Jag önskar att det inte var så.

2007-06-13 @ 15:47:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback