Måndag

Idag dök hantverkarna upp igen. Full styrka. Det slipades och hade sig. Vi rymde från lägenheten. Mr H till garaget och Lilla Besten och jag ut på promenad och till broderns hus och framförallt hans trädgård. 
Där var vi förresten i lördags också. På eftermiddagen kände jag mig alldeles förskräckligt övergiven med Mr H på jobbet, så jag ringde brodern och sedan var jag med honom och resten av familjen i trädgården större delen av dagen. Det är så skönt att kunna åka dit och bara vara, helt utan förberedelser. Hjälpte dem lite med att klippa gräset med nya kantgräsklipparen, förströdde tjejerna lite, grillade med dem och bara var i solskenet och gröngräset.

Stumporna önskar sig en kusin. Men som det är blir det ingen kusinleverans. Det har de lite svårt att greppa. I lördags frågade Lillstumpa: -" Faaaaster, älskar du barn". Näe, svarade jag, jag hatar barn, tycker man ska bunta ihop dem och skicka dem till USA. Ironi på en 5-åring var bortkastat insåg jag när Lillstumpas ansikte förvreds i förfäran. Fick snabbt rädda mig. " Jag bara skojade. Klart jag älskar barn". Jamen, tyckte Lillstumpa, då kan du ju åka till Kina och hämta ett barn. Tänk vad lätt allt verkar i barns ögon. Jag fick förklara för henne att med henne och Storstumpa så behöver jag inga andra barn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback