Skendräktig

Tur att Lilla Besten bara löper två gånger om året och därmed bara är skendräktig två gånger om året. I morse var hon billig. Hon har varit helt olidlig i natt. Pip, pip vid tröskeln till sovrummet. Lilla Besten får inte vara i sovrummet. För varje pip flyttade hon sig ett myrsteg längre in i sovrummet. Pip, pip. Mr H vaknar, ruskar kandidaten i armen: "Din hund piper". Kandidaten rusar upp. Lyfter upp Besten i famnen. Ut med henne på  kontoret. Lägger sig nära, kliar lilla taxmagen. Gosar, ger TLC. Tre gånger får hon gå upp.  En av gångerna läggs Besten i korgen. Då bäddar hon. Och bäddar och bäddar. Så bäddar hon. Ända tills matte inte orkar med ljudet av krafsandet på filtarna längre utan skriker: Lägg dig!!!!!

Fjärde gången vaknar inte Mr H. Då är det kandidaten som vaknar. I hennes sömndruckna hjärna inser hon ytterst långsamt att det där som pressar sig mot hennes rygg inte är en frusen Mr H utan en väldigt hårig liten krabat. Lilla Besten. När kandidaten reser sig för att ta med Besten ut blir inte Besten rädd utan lägger sig genast till rätta som en liten falukorv med huvudet på mattes kudde. Grrrr!

Förmiddagen har tillbringats i agilityhagen med fyra små vargar (läs taxar) med vidhängande husse och matte. Lilla Besten förvånade matte med sitt mod. Hon både klättrade upp och ner för branta "väggar", gick på vippbräda och genom tunnlar. Hennes mod blir enormt stort med en bit falukorv framför nosen. Också har de busat. Snappe och Lilla Besten busar gärna tillsammans. Emellanåt tar hon sig gärna ett race med Oscar och Mille också. Nästan fyra timmar har vi varit ute. Hoppas att det tar kål på skendräktighetshormonerna. Annars ger vi bort Besten i morgon.


Kommentarer
Postat av: Ingenjörn

Hur gick det? Har ni lyckats ta kål på skendräktighetshormonerna?

Postat av: Kandidat Dropp

Aaargh, näe. Rapport kommer.Vill du ha en taxfröken?

2007-06-26 @ 12:49:09
Postat av: Ingenjören

Njä, det räcker så bra med en buffande och snarkande make..;)

2007-06-26 @ 14:39:06
Postat av: Anonym

Men hon snarkar inte. Bara piper och bäddar .....

2007-06-26 @ 18:45:55
Postat av: Ingenjörn

Maken bäddar, men piper i alla fall inte nämnvärt..;)

2007-06-26 @ 20:41:30
URL: http://ingenjor.diaryland.com
Postat av: Anonym

Jag ska INTE berätta exakt hur jag fel-läste Ingenjörens sista kommentar, men det hade med... ja, typ, celibat att göra.
In i garderoben med er ;-P ;-P ;-P

2007-06-29 @ 21:44:44
Postat av: Kandidat Dropp

Jo, dela med dig :-) Ser fram emot det .....

2007-06-30 @ 10:46:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback