Vägs ände

Vid vägs ände ligger runstenen som Fjölsten reste. Tre dagar i rad har Besten och jag begett oss ut på expeditioner. Inte som Mattias Klum eller Tor Heyerdahl. Korta expeditioner på 1-2 timmar. I närområdet. De farligaste djur vi sett var en rådjursget med två kid och en död hackspettsunge. Det värsta väder vi råkat ut för var lite lätt motvind.

Vi började i förrgår. Tog bilen till Läbyvad. Tanken var att följa gamla banvallen till Söderby GK där banvallen tog slut där. Vi gick till golfbanan, men inte tog banvallen slut. Ibland blir jag besatt. Inte av andar, utan av idéer. Den där banvallen skulle minsann följas till slutet.  Att söka på nätet efter banvallens sträckning vore för enkelt. Tre dagar tog det oss inalles. Gick en sträcka fram och tillbaka. Nästa dag tog vi bilen till stället där vi vänt och fortsatte därifrån.

Riktigt sant är det inte att vi nådde vägs ände idag. Hur långt banvallen sträcker sig är oklart, men nästa sträcka kräver machete för att forceras och någon sådan hade vi inte med oss, varken Besten eller jag. Dessutom så såg det ut som ett fästingarnas himmelrike och eftersom Besten inte är vaccinerad avstod jag från att dra med henne in i djungeln.

Kommentarer
Postat av: ami

Hem till oss ju! :-) Du kommer till Örsundsbro där banvallen bryts av Örsundaån som går genom samhället. Sedan fortsätter den på andra sidan ån, mot Enköping, hur långt vet jag inte, men jag vet att den bitvis är i stort sett obefintlig/överväxt.
Du kan väl slå en pling när du tänker traska vidare, så kan ni stanna här på kaffepaus! :-)

2007-06-30 @ 21:19:14
Postat av: Kandidat Dropp

Ända till dig? Jag kommer och dricker kaffe så kan vi fortsätta tillsammans mot Enköping. :-)

2007-07-01 @ 11:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback