Födelsedag

Någon hundpromenad med bästa hundkompisen blev det inte. En sjukhusvistelse, inte min, ställde till det. (Krya på dig! Hoppas du är frisk och hemma nu. Jag försökte ringa i går). Men av en slump ringde taxmatten, hon med de tre taxarna. Så istället för att gå runt Ultuna tog Besten och jag bilen bort till Stenhagen och knallade runt där 2,5 timmar tillsammans med Annkie, Bailey´s, Snappe och Oscar. Snappe är fortfarande djupt förälskad i Lilla Besten och trots att hon inte längre löper hade han gärna gett henne lite kärlek. Lite väl sent påtänkt tycker mattarna som konstaterat att det är för sent för valpar nu.

Modern är på besök i Uppsala för att uppfylla sina farmoderliga plikter och leka nanny. Eftersom hon snart fyller 65 passade vi på att fira henne med lite presenter och en tur till
Skarholmen.  

image197

image198

image199


Alla var med (utom Mr H som jobbade ett 13-timmarspass. Igen!) .....
image200
......brodern med fru.....

image201
......det blivande födelsedagsbarnet och jag......

image205
...lillstumpa, som lassade in pannkakor....

image206
....Storstumpa som gjorde likaledes ...

image203
......Antonia, koalan..........

image204
.... och kattprinsessan Alicia.

Antonia och Alicia är med nästan överallt. De verkar vara moderna barns svar på Tamagotchi. De är "build-a-bear". Den hugade kan hitta hur mycket länkar som helst om den skapelsen på nätet. Tydligen ska man ta hand om sina "Build-a-bear som ett barn och råkar någon (läs stumpornas fader) lyfta Antonia eller Alicia i örat kan man vara säker på att Storstumpa säger: "Men, lyfter man sitt barnbarn så där?!?!". I bilen tillbaka från restaurangen var Storstumpa förgrymmad för stumpornas fader hade lyft Antonia i armen, den hon har brutit och har bandage på. På dagarna är Antonia och Alicica på dagis hos farmor Björn i lillstumpas säng.

image207
Efter pannkakorna högg Lillstumpa in på pappas skaldjur.

image208
Fotograf: Lillstumpa. Skärpan är ju i alla fall bra.

image209
Här slogs tjejerna om fasters kamera.

image210
Linslus

image211
Mor och dotter

image212
Födelsedagsbarnet öppnar paket med bistånd från Lillstumpa.

image213
Så fick vi bänka oss. Tjejerna skulle ha dansuppvisning. Vi fick välja varsin låt från svenska melodifestivalen 2007 som de dansade och sjöng till.

image214

image217

image215

image216

image218


Kommentarer
Postat av: Lilla Mysan

Frisk är väl en överdrift, men jag är hemma iaf. Skönt som bara den!

Postat av: Kandidat Dropp

Skönt att höra!

2007-05-13 @ 13:52:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback