Geocaching

Såg ett inslag om geocaching"Packat och Klart". Verkar lite småspännande. Nu kanske Mr H kan köpa den där GPS:en han pratat om så länge. Ännu en teknisk pryl till hushållet, men en som jag kan ha lite nytta av för ovanlighetens skull. Till skillnad från alla fjärrkontroller, DVD:er och annat konstigt av elektronisk natur som den mannen släpar hem.

Mr H påstår förresten att någon av mina kompisar håller på med geocaching. Hade jag ingen aaaaning om. Vem är det? Reveal yourself!

Kommentarer
Postat av: Mi

Jag t ex! :)

2007-09-29 @ 18:23:33
Postat av: Kandidat Dropp

Det var ju precis det han sa. Men jag vägrade tro honom. Kom igen, berätta. Och när i
hela fridens namn berättade du det för Mr H?

2007-09-29 @ 18:53:41
Postat av: Mi

Oj, jag kan inte påminna mig om varför jag berättade det för mr H...hur kommer man liksom spontant in på ämnet? Har jag verkligen berättat det? Det är inte så att han varit inne och spanat på svenska geocacharsiten?
Eh, jo, i alla fall: vi började geocacha för 1,5 år sedan och har avverkat några cacher här och där. Riktigt kul faktiskt, man kommer ut och ser saker som man kanske aldrig passerat innan. T ex en trevlig utsiktspunkt i Hallonbergen. Dessutom ger det oanade möjligheter att öva sitt pokerfejs, som när man ligger och kryper under en bro för att komma åt en ¤"(/&#/!& cache och förbipasserande undrar om man leker kurragömma och isåfall med vem...

2007-09-29 @ 21:12:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback