Hilfe....
Någon som har ett bra recept på ripbröst? Brodern kom med två djupfrysta ripor.
När jag ändå ber om hjälp vill jag gärna ha tips på hur man flår dem .........
Har du ett bra recept kanske du vill komma hit och hjälpa oss att äta upp dem också?
När jag ändå ber om hjälp vill jag gärna ha tips på hur man flår dem .........
Har du ett bra recept kanske du vill komma hit och hjälpa oss att äta upp dem också?
Kommentarer
Postat av: Mårr
Måste man inte börja med att föda upp dem?
(Förlåt. Kunde inte hålla mig. Har ingen aning om vad man gör med ripbröst...fyller dem med nåt smaskigt? Hur stort är ett ripbröst?)
Postat av: Kandidat Dropp
Här krånglar vi inte till det och föder upp .. vi skjuter direkt. Hrm, tydligen är det bara bröstet man använder på Ripan och jag gissar att det är i storleksordningen som ett duvbröst (för övrigt är duva bland det vidrigaste jag ätit).
Postat av: Kandidat Dropp
Ja ärligt talat så skjuter jag inte heller ... jag bara tar emot de djupfrysta fåglarna i en plastkasse.
Postat av: anki
lindgren
ha,ha
jag
vet
ett
bra
kockgäng
som
ej
till
reder
någon
mat
men
som
gärna
åt
dessa
fjäderfän
alacarte
råa
Postat av: Kandidat Dropp
Är kockgänget möjligen pälsbeklätt? Börjar det på Kackerla....?
Trackback