Koncentrationsläger

Koncentrationsläger i fyra dagar är vad vi T7:or har att se fram emot kommande vecka. Denna kandidat åker motvilligt. Tar bilen istället för att åka buss så jag kan åka därifrån precis när jag behagar eller när nöden eller annan kursare så kräver. "Kurs i samtalsteknik" heter det formellt. Ack, så välbehövligt även om denna kandidat är mer än skeptisk till formerna kring det hela. Än mer skeptisk blev jag när jag fick höra vad kursledaren sagt till kursaren som hade svårt att åka pga barnen: "Varför läser du när du har små barn?" och till kursaren som går i terapi flera gånger i veckan för att den mår dåligt: "Du prioriterar inte skolan". Känner mig ytterst tveksam till vad en sådan kursledare kan lära mig om samtalsteknik.

Tror att den läkare som tror att en människa bara har ett fokus i livet och inte flera saker att ta hänsyn till blir en farlig läkare. En läkare utan empati och förmåga till kommunikation med patienten. Förhoppningsvis är inte kursledaren den som leder min grupp. Förhoppningsvis får jag en sympatisk gruppledare som kan lära mig det jag saknar i samtalsteknik Och förhoppningsvis så lyckas jag krångla mig ur rollspelet på något sätt. Det är för f-n inte teaterskola jag sökt till. Teatern överlåter jag åt dem som har talang för det.

Kommentarer
Postat av: Mårr

Tänkte som du angående rollspelet, men faktum är att det var rätt kul OCH minsann lite nyttigt också.
Hoppas du får en positiv överraskning av de där dagarna, som jag fick, trots allt. (Allt det där jävla snacket innan pajade en hel del, kan man lugnt säga.)

Postat av: Kandidat Dropp

Jag är fortfarande sur för att de asar iväg med oss från Uppsala och Lilla Besten måste vara på pensionat. Suck! Men, jag har dina ord från i våras i åtanke. Att ryktet är värre än kursen.

2007-09-17 @ 20:27:56
Postat av: Mårr

Försök ha ett öppet sinne och tänk att this too shall pass, sug i dig det som är bra och igga resten. (Jättelätt för mig att säga som har det gjort, jag vet, men jag skulle ha velat ha det rådet själv innan)

2007-09-17 @ 20:41:15
URL: http://www.minplats.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback