Slö dag

Att säga att Kandidaten varit slö idag är ingen överdrift. 3,5 timmars sömn är definitivt inte tillräckligt. Hur i hela fridens namn ska jag någonsin klara att gå journätter? Min hjärna säckar ju ihop totalt utan mina ljuva åtta timmar i sängen.

Var tidigt uppe och frukosterade tillsammans med Prästen. I övrigt har dagen ägnats åt det gamla vanliga: ett antal promenader med Besten, har dessutom lagt ett viltspår till henne ( det gick väl sådär), renskrivit anteckningarna från grupparbetet i fredags och skickat till gruppen, städat och fixat, tittat på Hemnet och drömt mig bort .... länge. Tyvärr har inte så mycket tid ägnats åt skolan som jag önskat. Och vi som har SPIK i morgon och på tisdag. Nu blir det två långa dagar i skolan igen. Det känner jag inte alls att jag har tid med. Sommarens arbete med fönstren ska besiktigas och då vill jag gärna vara där. Pratade som hastigast med ordföranden i föreningen och det ser ut att bli en tvist med hantverkarna. Det är visst inte bara jag som är missnöjd. Förutom att de saknade ordning i projektet (se ungefär en miljon inlägg från sommaren) är visst arbetet inte heller som det ska. Fick en förfrågan om jag skulle vilja ingå i styrelsen. Det tål att tänkas på. Visst borde jag engagera mig mer, men är det prioriterat?

Känns inte helt bra att ha SPIK i morgon. Har inte tagit en anamnes sedan maj någon gång. Det hela måste repeteras. Var f-n är mina papper? Var är orken? Kanske ska jag lägga mig nu och gå upp tidigt i morgon bitti istället? Hinner jag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback