Tenta

Det har inte direkt varit någon arbetsam dag. Tenta i morse visserligen. Men, en liten. Geriatrik, tvåveckors kurs. Skulle tro att den gick vägen. Visst "dabbade" jag mig på några ställen. Vet inte riktigt vad jag tänkte på. Men på det hela taget så gick det nog bra.

Därpå blev det konditori Fågelsången. Med två kursare i solskenet. Absolut jätteskönt.

En tur tillbaka till stora sjukhuset och Mr H:s brorsdotter som väntade på plastikoperation för benet. Där hade filmteamet varit så 26:e ska vi sitta vid TV:n och se om vi kan skymta brorsdottern bakom tjejen som plastikopererade boobiesarna.

Kvällen avslutades på Terrassen med svåger och svägerska (om man nu får kalla dem det fast vi inte är gifta, Mr H och jag). Servicen var väl sådär, men maten var god och inte alltför dyr. Helt ok ställe. dit kan jag tänka mig att gå fler gånger. Fast vi gick i rättan tid. Just som vi gick ner för trapporna steg tjejgänget på 25 personer in. Unga tjejer. Jag kan just tänka mig ljudnivån när de kommer igång. Har ju själv varit med i några sådana gäng och tysta och dämpade var vi då inte.  :-) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback