Bekanta patienter

På kort tid har jag tagit emot två bekanta som patienter på sjukhuset. Kanske betyder det att jag håller på att få ett liv i den här gudsförgätna hålan. Efter fyra år. Varför känns det då så ensamt?

Kommentarer
Postat av: Mårr

Tja...jag har samma upplevelse efter 12 år i huvudstaden. (Å andra sidan vet jag varför, jag har snickrat ihop det själv till 98%. But still.) Och det där fenomenet med att känna sig ensam i ett rum fullt av folk slår också till emellanåt...och i klassen...och lite varstans.

Postat av: Anonym

Har du? Det är väl kanske så det är. Klassen är fel ställe att vara på när man är 40. Suck! Flytta när man passerat 35 är också fel. Man går ju inte direkt ut i sandlådan och hittar nya kompisar.

2008-04-17 @ 14:35:25
Postat av: Mårr

Näej...och i åtminstone mitt fall har utbildningen (med allt pendlande, flaxande och pluggande) gjort sitt till så att jag helt enkelt inte varken orkat eller hunnit hålla igång nåt umgänge. (Sen har det hänt jobbiga saker under tiden också, så man ska väl inte bara skylla på utbildningen kanske.)

2008-04-17 @ 15:17:00
URL: http://www.minplats.blogspot.com
Postat av: Kandidat Dropp

Orken lyser med sin frånvaro, det ska erkännas. Fast det tycks det göra för mina kursare också. Jag känner mig ändå som den tråkigaste personen på jorden för närvarande.

2008-04-17 @ 17:36:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback