Cicciolina

Klematis ska visst packas in ordentligt inför vintern om de står i kruka. Jag orkade bara inte förra hösten Just då kändes det lättare att till våren gå och köpa en ny planta. Döm om min förvåning när den visade lite spretiga gröna rankor i våras. Jag trodde plantan var stendöd. Nu täcker den ena sidan på balkongen med grönt och massor av rara små blommor har blommat sedan midsommar.


Som vanligt får jag inte till närbilderna med min kamera, men det får gå ändå...

Kommentarer
Postat av: Teela ♥

Bli medlem GRATIS här och få ett presentkort på 150 kr på Kicks :)http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=2392

2008-08-09 @ 08:39:08
URL: http://www.metrobloggen.se/teela
Postat av: Lotta

DET var ju en idé, för att fylla upp min altan. Klematis i kruka... det har jag inte tänkt på innan. Tack för tipset.Och vad det gäller närbilderna, tänk på att inte gå för nära. Håll dig längre ifrån och zooma, alternativt beskär bilden i datorn efteråt.

2008-08-09 @ 09:04:13
URL: http://vallterrier.wordpress.com
Postat av: KD

Ska försöka komma ihåg det nästa gång, Lotta. Tack för tipset!Klematis är fint. Växer ganska fort. Andra året jag har den och tycker att den kommer bra (till min stora förvåning eftersom jag i min lathet trodde att jag tagit död på den). Humle? Kanske fyller upp för mycket?

2008-08-09 @ 17:37:21
Postat av: Lotta

Jotack, att klematis växer fort vet jag. Har du missat berättelserna om min "mördar-klematis". ;-) Men att ha en klematis i kruka har jag liksom inte tänkt på, men då får det bli en annan sort annars får vi snart inte plats på altanen själva. Humle blir nog för häftigt, och jag vill gärna ha något med vackra blommor.Vad det gäller fotningen; har du kollat om du har inställning för makro på kameran? Brukar finnas på de flesta digitalkameror och symboliserar av en stiliserad blomma. Det är just för närbildsfotningar. Testa det!

2008-08-09 @ 18:32:41
URL: http://vallterrier.wordpress.com
Postat av: KD

Mördarklematisen har jag missat ;-) Den genen tycks inte finnas i min klematis så det går nog att hitta en annan sort - sedan kanske de inte blir lika stora i kruka?Ska kolla det där med makro.

2008-08-10 @ 07:27:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback