Skämtar du, eller är du dum?

Snälla, snälla säg att det är ett missriktat practical joke:

dag fredag 22/8 sammanträdde polisstyrelsen i Kalmar län. Där röstade s och v igenom att svenskt medborgarskap inte längre ska behövas för polisutbildning. Högeralliansens politiker fick ge sig och remissvaret sänds nu till Rikspolisstyrelsen:"Normalt brukar det råda stor enighet i polisstyrelsen. Fredagens möte var ett undantag och gällde om de som börjar polisutbildningen ska vara svenska medborgare eller ej. Nej det behöver de inte vara, enligt majoritet (s och v). Den borgerliga alliansen tyckte att medborgarskap krävs eftersom de som går utbildningen får insikt i polisens arbete och även ta del av vissa register. Polisstyrelsen fick ta till votering för att komma fram till ett remissyttrande, s och v vann med 7-6."

http://www.vt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=4102422


Kommentarer
Postat av: Boman

Va fan! Så kan man väl inte göra! Fattar de inte att vi är deras arbetsgivare, inte tvärtom. Jag vill inte ha ickesvenska medborgare som svenska poliser. Däremot gärna människor med icke svanskt ursprung.

Postat av: Lotta

Men ... nu får dom väl ge sig?!

2008-08-25 @ 11:10:16
URL: http://vallterrier.wordpress.com
Postat av: Hanna

Ja, ibland undrar man. Och samma sak med att de vill slopa fysiktestet, hur tänker de? Om det är någon som jag vill ska orka springa efter en tjyv så är det ändå polisen. Liksom att brandmän ska orka släpa ut i alla fall en människa av modell mindre ur ett brinnande hus och orkar inte små tjejer det så behöver de inte bli brandmän! Så det så.

2008-08-25 @ 19:26:41
Postat av: KD

Jag resonerar precis som ni. Blev ruskigt irriterad när jag läste artikeln. Tänker de överhuvudtaget?

2008-08-28 @ 06:47:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback