Äntligen helg!

Så var den här eländes sega veckan slut. Och ett fint avslut fick den. Mysig och lyxig fredagsmiddag fick vi till. Mr H och jag lagade oreganomarinerad fransyska från älgkalv i ugnen med sherrysås och honungs- och chevregriljerade rotfrukter och klyftpotatis. Till detta serverades som vanligt dryck av högsta klass: Pepsi Max och mjölk. ;-)

Därefter kom vi tvåa i finalen på spåret. Plockade nästan alla resor på åtta poäng. Vi känner oss lite nöjda med oss själva. Hamnade inte långt ifrån ettorna. Men vad hände med Hoa-Hoa och Cecilia idag? Hjärnsläpp? De brukar ju vara enormt skärpta.

Nu ska det njutas helg i sällskap med Cold & Flu och Nezeril, eller snarare deras kusiner från landet, Lemsip och Afrin. Lemsip är en enklare efterapning till Cold & Flu,  inte alls lika potent. Men så är också resorna till London billigare än de till Australien. Eftersom vårt medicinskåp är fullt av egenhändigt insmugglade piller så får man hålla till godo med de som finns på ställen man har råd att resa till. Australienpillren är slut för länge sedan.

Afrin är ett fynd från Malaysia (ja, det var en billig resa tack vare Mr H:s jobbrabatt). Vanlig Nezeril ska inte användas fler än tre gånger per dygn och inte längre än tio dagar. Afrin verkar tolv timmar och får inte användas mer än tre dagar i sträck. Här snackar vi potent läkemedel. Rena rama gudagåvan.

Kommentarer
Postat av: Lilla Mysan

Åhå, där snackar vi fredagsmys! :-) Det är dig väl unt!

Postat av: sara

Kött och pärer, det är aldrig fel det! Men åh vilken god middag det lät som! Jag blir hungrig bara jag läser dina rader. Mums!

2008-02-23 @ 10:01:35
Postat av: Hanna

Har hittat hit och kikar in regelbundet, kul att du orkar uppdatera så ofta! Hoppas förkylningen ger med sig snart! Själv har jag graviditetsnästäppa och kommer antagligen förbruka minst ett paket nästdukar om dagen i fem månader till, oh happy day! Trevlig helg! :)

2008-02-23 @ 10:24:11
URL: http://hannahbejb.blogspot.com
Postat av: Kandidat Dropp

Jo, det var allt gott, Sara och Lilla Mysan.

2008-02-24 @ 01:52:18
Postat av: Kandidat Dropp

Hujedamej, Hanna! Fem månader med nästäppa!!! Men, du väntar i alla fall på något gott :-)
Kul att du har hittat hit. Välkommen! Nu ska jag hoppa in på dina sidor.

2008-02-24 @ 01:53:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback