Dagarna går ....

Två dagar hemma med feber, sedan var det tillbaka till gruvan igen. Fredagarna fyller de med duggor för oss T8:or. Då vill man inte vara hemma och riskera att behöva göra en skriftlig redovisning. Hur det än är med muntorna så känns det ändå som om det är mindre jobb än att lämna in allt på papper. Den här veckan var det plastik och endokrin. Plastiken var väl ok. Ett fall var som skulle redovisas. Men endokrin! Ungefär femtio patientfall endokrin. Det är som om kursansvariga tror att ingenting väntar på oss hemma när skolan är slut klockan fem på eftermiddagen. Nåja, det var ändå en ganska bra dugga. Vettiga frågor. Och man kom ut därifrån med mer kunskap än man hade innan man gick in. Och Kandidaten var förberedd. Passade på att göra fallen onsdag och torsdag när Panodilen hade greppet om febern.  

Lördag kväll spenderas på ena extrajobbet. Inringd akut. Eftersom delar av förmiddagen ägnats åt att sucka över räkningar och krympande sparkonto var det bara glädje att åka till jobbet.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skönt att det har vänt med förkylningen. Men ... vad är en dugga? Jag förstår ungefär vad det går ut på, men vad betyder det?

2008-02-03 @ 11:57:30
Postat av: Kandidat Dropp

Det är som de diagnostiska proven vi hade på mellanstadiet. Ett litet prov vi måste klara för att få göra det stora provet (tentan).

2008-02-05 @ 06:04:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback