Garbo

Så har Kandidaten åter igen för sig själv bevisat att en hel dag kan gå utan att man är det minsta effektiv. Det har lullats med Lilla Besten i vårsolen och slagits personligt rekord. Aldrig har vi väl gått så kort sträcka på så lång tid. Detta "due to" mattes täppta näsa och Bestens divalater. I övrigt har Kandidaten vilat sig i form inför kvällen.

Frampå kvällskanten stoppade Kandidaten in Veterinären i bilen och drog till hufvudstaden och (ö)kända Garbo för att tillsammans med fjorton andra damer äta gott och dansa loss. Kandidaten konstaterade redan under förberedelserna för kvällen att det är längesedan hon var ute på det sättet. Festkläder fanns det inga i garderoben och när spacklet skulle på var hon läppstiftslös.

Väl på haket satt Kandidaten så till att entrén var roligaste punkten att blicka ut mot. En guldgruva till glada skratt visade det sig vara. Det som steg in genom dörren visade sig mestadels vara herrar, i alla åldrar. Förvånansvärt många en bra bit äldre än Kandidaten. Många såg ut att ha varit på väg mot Stureplan, men missat och gått för långt. Andra tillhörde alldeles uppenbarligen västerorts WT-liga. Det var en riktigt härlig blandning av olika typer av människor. Värdinnan hade manliga vänner där. Värdinnan gillar att leka "match-maker" så värdinnan och Kandidaten puffade Veterinären i en viss riktning. Om puttningen ger utdelning återstår att se.

Kandidaten hade trevligt men kände ändå en enorm glädje över att utelivets sena nätter i princip är att betrakta som ett minne blott och tog med glädje sin täppta näsa och for hem till Mr H.

...och nu ska Kandidaten sova...

Kommentarer
Postat av: Lotta

Visst är det skönt när man upptäcker att man faktiskt inte missar så mycket. Och att man har det bra hemma. :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback