Nya ansikten igen

Ny vecka. Ny placering. Övre gastro. Tur med handledaren igen. Han är bra. Bombarderade Kandidaten med frågor under morgonronden. Förra veckans undervisning har uppenbarligen satt sig. Dygnsbehov av kalium och natrium satt klockrent. Handledaren dansade nästan av glädje när Kandidaten på frågan om hur mycket vätska som skulle sättas in svarade 30 ml per kg kroppsvikt och dygn. Yeeees, så ska alla svara sa han. Varför han lät förvånad över det förstår jag då rakt inte, skulle tro att det inte är en nyhet för någon i min klass.

Eftermiddagspromenaden med Lilla Besten blev kort. Det regnade ju, gubevars. En kort stund, närmare bestämt sju minuter, trodde jag att hon var tillbaka i gamla gängor och gärna promenerade i vilket väder som helst. Jojo, den tanken höll tills vi kom ut från skogen. Då insåg Besten att det regnade och sedan var promenaden slut. I alla fall för hennes del. Jag fick bära henne hem.

Med brodern i Paris och svägerskan på jobbmiddag blev det ett kvällspass med Storstumpa och Lillstumpa. Lillstumpa spelade som vanligt apa när det blev läggdags. Hon gör alltid det när du är här faster, sa Storstumpa.  Aldrig med farmor, men ibland med mamma och pappa. Varför gör du det Lillstumpa, frågade jag. Jamen, jag vill ju att du ska skratta blev svaret. Ska jag vara glad eller orolig över det svaret?

Kommentarer
Postat av: Lilla Mysan

Jag vill OCKSÅ ha en hund som inte gillar att gå ut när det regnar! *plut*


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback