Så börjar vi om igen ...

Ny vecka. Ny placering. Har slutat försöka lära mig alla nya namn och ansikten som möter mig varje vecka. Det är nya professorer, överläkare, läkare, sköterskor, undersköterskor, sekreterare, sjukgymnaster och diverse löst folk med specialutbildningar i åtminstone två skift om dagen. Är glad om jag lär mig handledarens namn och ansikte tillräckligt väl för att det ska sitta inpräntat hela veckan och över helgen till nästa vecka.

Den här veckan handlar om övre gastro, lever. Verkar helt ok. Planen var att smita tidigare idag och gå hem och vila lite. Planen misslyckades totalt. Prick 17.00 stegade Kandidaten ut genom sjukhusets portar. Vi får se om Kandidaten lyckas i morgon.

Det där med Valentin har gått Kandidaten spårlöst förbi genom livet. Förutom det året hon bestämde sig för Mr H, men det är en annan historia. I år har Kandidaten fått inte mindre än två Valentinkort från vänner. Och Kandidaten blir så rörd att hon nästan börjar grina. Tack, raringar!

Nu ska här letas Pulmicort. Kandidaten har en rejäl NLI på (mer än) G. Här gäller att stämma i bäcken innan det blir lunginflammation av det hela. I det här läget skulle Kandidaten gärna skriva ut lite andra kul piller eller framförallt sprayer till sig själv. Men det blir till att vänta några år. Undrar om rara gossen på VC tvärs över gatan, han som upptäckte den atypiska pneumonin, kan övertalas att maila lite recept utan att titta på Kandidaten....

Kommentarer
Postat av: Lilla Mysan

Men shit, vad är det med dig och dina luftvägar?! Du hinner ju inte bli frisk innan du blir sjuk igen :-( Jag blir ju orolig för dig!

Postat av: sara

Rara gossa comes in handy. Ålvejs!

2008-02-19 @ 07:04:09
Postat av: Mi

Kanske, kanske, kanske läge att köra pulmicort lite oftare än när det blir akut? Eller så får du tindra lite mailledes/telefonledes med den rara gossen på VC så du får lite roligare grejer?
Krya på dig i alla fall !:)

2008-02-19 @ 08:51:26
URL: http://ingenjor.diaryland.com
Postat av: Kandidat Dropp

Jo, rara gossen ska kontaktas och kanske ska jag testa med Pulmicort lite mer regelbundet. Fast det vore att gå emot spirometrin ....

...och tack hörni!

2008-02-19 @ 16:07:24
Postat av: Mårr

Och jag har inte förskrivningsrätt igen förrän på långfredagen, så mig har du ingen nytta av. Hoppas det löst sig!

2008-02-19 @ 21:25:38
URL: http://www.minplats.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback