Tala är silver, tiga är guld

Dagens guldkommentar: "Vi måste bryta sjuksköterskemaffian. De tror att det är de som bestämmer..... Ni är läkare nu (Kandidatens kommentar: Åhja, det är åtminstone två år kvar) .... ert arbete, era inskrivningar är viktigast. "

Faktum är att jag inte orkar bry mig. Fnissar bara åt kommentarerna. Fel reaktion, speciellt när han är ruskigt spydig mot kursaren som han hävdar inte tänker logiskt. Biter mig stenhårt i läpparna och stirrar rakt fram för att inte brista ut i ett gapskratt. Vill inte skratta. Vill inte såra min kursare. Tycker inte alls att hans frågor är dumma. Hur ska man kunna ställa "rätt" frågor om man inte har hela bakgrunden?

Biter och biter i läppen. Får inte skratta. Får inte skratta. Det är bara det att hela situationen är så vansinnigt absurd. Överkuckun är så politiskt inkorrekt man bara kan bli. Som ett barn hela han. En annan dag är jag kanske inte lika pigg som idag. Då kan det hända att överkuckun får mothugg. Men just idag fick jag kämpa mot skrattet....

Kommentarer
Postat av: Mårr

Oooooo, är det överkucku P? Jag har hört SÅ många roliga historier om honom och hans vansinne av en kirurg i K-d som både gjort lumpen och AT (tror jag) med honom - en sån liten skitsprätt det är :)

Postat av: Mårr

(Överkucku P, alltså. Kirurgen i K-d är en av de trevligaste herrar jag träffat.)

2008-02-05 @ 21:03:42
URL: http://www.minplats.blogspot.com
Postat av: Kandidat Dropp

Jupp, det kan inte förnekas att det är den överkuckun.

2008-02-05 @ 21:46:14
Postat av: Kandidat Dropp

Vill du dela med dig?

2008-02-06 @ 17:33:56
Postat av: Mårr

Hahaha, absolut, men kanske inte här. Summan av kardemumman är väl att han var snudd på lika kolerisk när han var 25, så det är nog nåt medfött ;)

2008-02-06 @ 18:49:11
URL: http://www.minplats.blogspot.com
Postat av: Anonym

Bara sexton veckor kvar, din lyckost. Nu måste vi få till fikan innan du försvinner. Kanske delar du med dig av några historier på kuppen? Faktum är att jag tycker bättre och bättre om överkucku. Må vara att han är politiskt inkorrekt, men han är
faktiskt riktigt söt.

2008-02-06 @ 19:40:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback