Skendräktig

Lilla Besten börjar närma sig peaken på skendräktigheten. Hon är värre än någonsin. Nästa gång hon löper funderar Kandidaten starkt på att ge henne lämplig medicin, inte för att Besten lider men husse och matte.

När vi går ut för att gå transformeras den tidigare så jaktgalna taxen till en liten Ferdinande som bara vill sitta still och lukta på världen som går förbi. Hon blir inte ens längre förbannad på svarta hundar som passerar (och det är så olikt henne att Kandidaten blir lite orolig).

Lilla Besten är en hund som inte tar någonting annat än mat i sin mun. Så samla valpar är det inte tal om. Antagligen ser hon husse och matte som valpar eller möjligen föräldrar, behovet av kärlek är enormt stort från hennes sida. Enda stället som duger är husses eller mattes famn. Hon kan sitta och peta på oss med tassen för att vi ska ta upp henne tills vi är färdiga att krepera. I natt har hon varit inne i sovrummet två gånger och gnytt för att få komma upp i sängen tills oss.

Mr H lade sig att sova en stund på dagen idag. Efter ett tag vaknade han av en liten fjärt. Näe, det var inte Kandidaten som kommit hem oförhappandes. Medan Mr H sov hade Besten smugit sig upp på Kandidatens sida av sängen och krullat ihop sig till en liten kanelbulle. Det var hon som gasade lite. När Mr H tittade argt på henne och med barsk stämma sa hennes namn rullade hon över på rygg med tassarna i vädret för att bli kliad. Mr H fick bära ut henne.


Kommentarer
Postat av: Lilla Mysan

Nu vet jag ju inte hur det blir med valpar osv om Isa ska få några, men om hon inte ska det så kan man ju faktiskt fundera över en kastration... Många fördelar och bara ett fåtal nackdelar.

Postat av: sara

Hon låter härligt självupptagen tycker jag! Jag riktigt ser framför mig hur han får kapitulera inför henne där i sängen. Tassarna i vädret efter en fjärt. Det låter det!

2008-01-25 @ 22:47:51
Postat av: Kandidat Dropp

Jo, lite självupptagen är hon nog, Sara. Eller i alla fall är en livsnjutare - köttbullar, falukorv och klining på magen är livet!

2008-01-26 @ 13:21:05
Postat av: Kandidat Dropp

Jag vill ju att hon ska ha en omgång valpar först. Fast nästa löp är sista chansen. Någon som känner en jaktglad, frisk taxhane som vill träffa en liten "prinsessa på ärten"?

2008-01-26 @ 13:22:27
Postat av: Lotta

Dom blir allt lite charmiga när dom är skendräktiga. :-)Iza är ju kastrerad sedan 4,5 år så jag har nästan glömt hur det var.

2008-01-27 @ 10:03:14
URL: http://vallterrier.wordpress.com
Postat av: Kandidat Dropp

Jo, hon irriterar mig till vansinne. Samtidigt är det så gulligt att man smälter bara man tittar på henne. Det är svårt att bli arg ....

2008-02-03 @ 10:33:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback