Dementi

För att rädda Lilla Bestens vanärade rykte kommer härmed en dementi. Jag har inte varit sanningsenlig och måste be Lilla Besten om ursäkt för den desinformation jag spridit om hennes lilla pälsbeklädda kropp. Hon äter visst torrfoder. Det är bara dukningen det varit fel på. I matskål kan man till nöds äta korv och rått ägg, men inte torrfoder. Torrfoder ska vara roligt att äta. Men matte har ju envisats med att inte använda foderbollen de senaste veckorna. Hur matte tänkt, om hon nu tänkt över huvud taget, är helt obegripligt för det borde ju var och en fatta att torrkulor kan bara ätas genom att man skickar iväg foderbollen med en väldig fart. Fort ska det gå så kulorna sprids över golvet, sedan kan man smaska i sig dem innan man sätter fart på foderbollen på nytt.

Åter igen. Matte beklagar den felaktiga information hon lagt ut på nätet. Lilla Besten är inte alls någon kräsen hund som måste äta korv till lunch och middag. Däremot är hon en fin fröken som kräver lite bordsskick och ordentlig dukning för att äta. Och för det kan man ju inte klandra henne.

Bästa hälsningar och många förlåt till Lilla Besten från
Klantarslet matte

Kommentarer
Postat av: Marie

Nä, nån jävla ordning får det vara. Jag tror ett litet skadestånd till L.B är på sin plats :)

Postat av: Lotta

Det är inte lätt med oförstående och ryktesspridande mattar. Förstår om Lilla Besten känner sig kränkt. Eller som en rubriksättare i Borås Tidning uttryckte det en gång: "De är inne och kränker på min heder". suck

2008-07-17 @ 12:44:53
URL: http://vallterrier.wordpress.com
Postat av: KD

Jo, det får nog bli några kilo leverpastej i skadestånd om vi ska nå en förlikning i det här förtalsärendet.

2008-07-17 @ 13:00:41
Postat av: KD igen

"Inne och kränker på min heder"

Dubbelsuck!!!!

2008-07-17 @ 13:01:39
Postat av: Lena

;-) svårt det där med mat. Här måste det tas mat i handen och trugas, annars går det inte att äta, nädå. Herrn har varit på semester med familjen och alllldeles glömt bort hur han brukar göra här. Men till badet hittar han, det sitter fint i minnet. Det är min "daghund", om du undrar om det där med familjen.

2008-07-17 @ 13:13:57
Postat av: KD igen

Vilken sort är den lilla herren då

2008-07-17 @ 22:23:22
Postat av: Lena

Lilla herrn är en 11-årig Airedaleterrier. Stor och tuff, NOT. Gosegris av stora mått, lustigkurre, envis men mycket lydig när det gäller viktiga ting, väluppfostrad av matten, en terrier helt enkelt:-) Leksakshund enligt närstående barn.

2008-07-18 @ 07:10:58
Postat av: KD

Lilla Herren låter som en rar filur

2008-07-19 @ 08:55:35
Postat av: Dinfia

Men, man måste ju faktiskt säga till Mattes försvar att Matte försökt? Och att kanske lilla Bestan måste vara lite tydligare i sitt voffande för att få det som hon vill? ;-)

2008-07-19 @ 11:48:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback