Inte meningen

Helgens pass skulle vara sista rycket på jobbet. Bara några ströpass då och då framöver inplanerade. Och även om det vanligen inte är så slitigt på jobbet kändes det skönt att få koppla av efter en slitig, konstig helg på jobbet. Nu ringde de. Två pass till den här veckan planerades in. Det blir: jobba sex dagar, ledig en, jobba åtta dagar. Det får gå. Ju mer jobb i sommar, desto mindre behöver jag jobba i höst när skolan fyller hela dagarna.


Kommentarer
Postat av: Marie

Så skolan SKA fylla hela dagarna i höst? ;) Har magkänslan bestämt sig?Heja dig, oavsett. (Vilken dag som helst kanske jag får tummen ur och svarar på mail också. Ähum. Du vet hur det är.)

Postat av: KD

Öh, näe! Inget beslut fattat. Det blev så ångestfyllt att jag lade ner funderingarna. Antagligen lägger jag ut mitt CV på några ställen. Blir jag erbjuden jobb så jobbar jag, om inte harvar jag vidare. Insh Allah (hur det nu stavas) ....

2008-07-21 @ 21:53:11
Postat av: Marie

Åhå. Och jag förstår, men vet inte heller hur det stavas :)

2008-07-21 @ 23:58:10
URL: http://www.minplats.blogspot.com
Postat av: KD

Ingen brådska med svar. Förstår att det kanske inte är helt enkelt att skriva just nu. Dessutom måste ju lusten att skriva finnas och den kommer inte på kommando inte ens när man inte är "post-stroke".

2008-07-22 @ 13:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback