Matproblem

När det är så varmt ute som det var igår har vi matproblem här hemma. Kandidaten skulle gärna äta en sallad eller något "lättare", någonting kallt. Mr H anser dock att riktig mat är någon variant av kött och potatis eller möjligen kyckling och ris.  Det fick bli en kompromiss. En pastarätt från nätet.

Snabb pastasås med kallrökt lax:

Ger 4 portioner.

Blanda ihop creme fraiche och senap i en kastrull och värm såsen på låg värme. Den får inte koka för då finns det risk för att såsen skär sig. Häll i citronsaften och smaka av såsen med salt och peppar.

Skiva laxen i strimlor.

Koka tagliatellen. Innan servering, blanda dillen i såsen, blanda såsen med pastan och lägg upp på tallrikar. Strö den kallrökta laxen över pastan. Dekorera med hyvlad parmesanost och plockad dill.


Kommentarer
Postat av: H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N. af Uppsala

Jag har nyligen sett skräckfilmen "Barnhemmet" El Orfanato (orginalnamnet). Den var bra inget blod eller jagad av monster utan ren skräck precis som man vill ha det.Har du nyligen sett en film du kan rekomendera mig dvs din favoritfilm. Jag är filmälskare och behöver fler tips på bra filmer.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback