Se dig inte om

Jo, det blir några böcker lästa i sommar. Senast i raden, Karin Fossums "Se dig inte om". Baksidestexten säger: "En femtonårig flicka hittas död intill en skogstjärn. Hon är naken, men inte våldtagen, och någon har täckt över henne med en jacka. Kommissarie Konrad Sejer ställs inför ett svårlöst mysterium när han blir ansvarig för mordutredningen. Vem kan ha velat ta livet av Annie Holland, en helt vanlig flicka, omtyckt av alla? Är mördaren en främling eller någon som Annie kände väl? Vad döljer sig bakom de prydliga gardinerna i det fridfulla radhusområde där hon bodde? "

Se dig inte om! är en oerhört spännande kriminalroman av Karin Fossum - som har kallats Norges nya deckardrottning. Med psykologisk skärpa och en osviklig känsla för vardagslivets detaljer, målar hon en bild av ett samhälle där alla känner alla, men där mörka hemligheter gömmer sig under den lugna ytan."

Oerhört spännande säger de. Ja, jag kan bara hålla med. Oväntat slut och det tycker jag som ni vet om. Fina personskildringar. Bara att läsa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback