Tom mage

Varannan dag den här sommaren har jag trott att Lilla Besten är dräktig. Varannan dag har jag trott att hon inte är det. Jodå, hon visar tecken, men det är samma tecken som när hon är skendräktig, så hur ska man veta? Idag skulle hon gå in i vecka sju och därmed ha två veckor kvar av dräktigheten och hon borde definitivt vara tjockare. Men, hon är smalare än någonsin. Jag tror inte att det finns några valpar i hennes mage. Gav mig ut på nätet i går för att söka information. Har tidigare bara sökt på svenska sidor. Där finns väldigt lite användbar information. Gav mig nu ut och letade på engelska sidor. På en av sidorna står det att under parningen kommer sperman innan de fastnar. Sant? I så fall är hon definitivt inte dräktig.
Så, modern och Mr H, ni som tycker det här var ett vansinnigt företag ni kan nu dra en lättnadens suck.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Men... så tråkigt. Jag som sett fram emot en massa ljuvliga valpbilder på små skäggisar. Men till nästa (?) gång; du vet väl att det går att både ta ultraljud och blodprov för att konstatera dräktighet?

Postat av: KD

Jodå, och röntgen. Men, jag vill liksom inte förstöra spänningen.

Lite trist faktiskt och nu blir det inte fler försök. Lilla Besten börjar bli gammal.

2008-07-28 @ 09:42:33
Postat av: Lilla Mysan

Vi har lärt oss att hanen ejakulerar under själva hängningen. Hmm...

2008-07-28 @ 16:01:15
Postat av: KD

Man kan inte lita på allt som står på nätet. Jag tror mer på det du säger, Lilla Mysan. Men, det blev nog inget ändå. Besten är smalare än någonsin.

2008-07-28 @ 22:14:11
Postat av: Helena och den solslöe Juvelen

Sk-t också! Usch, vad tråkigt att Lilla Besten gick tom och att det inte blev några minibestar. Och ännu tråkigare blev det ju nu när jag läste ovan att det inte blir några flera försök. Jag lider med dig (och säkerligen också Lilla Besten)!

2008-07-28 @ 23:56:19
URL: http://vitbalansen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback