Hilfe

Jupp, sådana här dagar gör gott för kropp och själ. Sova lite emellanåt. Promenera med Besten - hon vill fortfarande inte gå långt. En sväng till gymmet. Fortsätta rensa bland papper. Göra lite på underarbetet i köket. Beställa kort av digitalfoton. Har inte satt in i album sedan jag skaffade digitalkamera. Scrapbooka lite. Skulle kunna vänja mig vid det här. :-)

Det enda bekymmer som finns är egentligen ett i-landsproblem. Storstumpa går på dagläger den här veckan. Förfärligt orättvist tyckte Lillstumpa som absolut inte ville gå till dagis när storasyster slapp fritids. För att få stopp på tårarna lovade faster att Lillstumpa skulle få gå på läger själv hemma hos faster en dag. På frågan vilken sorts läger hon ville ha blev svaret: Pysselläger. Självklart! Det är ju vad faster och stumporna gör.

Problemet är bara att fasters alla idéer om pyssel börjar sina efter år av pysslande. Så kom igen, jag behöver hjälp! TIps om en massa småpyssel att fylla vår dag med, kan man få det? (Jag ber vänligt). Pyssel som passar en sexåring och inte är för segdraget. Några idéer?

Kommentarer
Postat av: Lilla Mysan

Trolldeg?

2008-06-24 @ 21:42:46
Postat av: Mi

Undrar om inte Panduro har pysselkit för att t ex gjuta tvålar och sånt? Kan det vara något för en liten sexåring?

2008-06-24 @ 21:57:50
Postat av: tina

åh, pyssel är det bästa jag vet! pärlor är nog min favorit. kanske något för en sexåring också?

Postat av: KD

Tack för tipsen ... och välkommen hit, Tina!

Vi har provat de tre tipsen förut, men jag föreslog dem ändå för Lillstumpa. Trolldeg röstade hon för, så trolldeg it is.

2008-06-25 @ 21:13:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback