Pyssel

Det har pysslats i dagarna två hemma i lägenheten hos Kandidaten. Allt sådant där som skjutits upp som Kandidaten har i huvudet att hon borde göra men inte orkat ta tag i gör hon nu. Sorterar, kastar och beställer papperskopia av gamla digitalfoton. Se där, där frigjordes nästan 1 GB på hårddisken och ännu är hon inte klar. Börjar förbereda köket för nyinstallationen. Högen av gamla skåpdörrar växer i hallen.

Sorterar papper. Nu ska alla gamla onödiga föreläsningsanteckningar bort. Kandidaten tittar ju ändå inte på dem igen. Det lär väl frigöra ett antal pärmar. Hon mailar, både den ena och den andra. Dammar lite här, torkar lite där. Det är skönt att pula och fnula utan stress.Sticker emellanåt in en promenad med Besten. Fast Besten är tråkig just nu. Hormonerna, ni vet! Besten har förvandlats till tjuren Ferdinand och ska sniffa och snusa på varendaste liten blomma, grästuva, kotte och pinne på vägen. Det går så långsamt, så långsamt. Sölkorv!

Kommentarer
Postat av: Mr H

Det är såna dagar det känns skönt att kunna dra sig undan till garaget...

2008-06-13 @ 14:24:32
Postat av: KD

Kom genast hem! Jag kan inte ta bort skåpluckorna själv och inte gångjärnen heller. Tag med dig skruvdragaren från garaget. Omedelbums!!!!....åsså puss, då förstås :-)

2008-06-13 @ 14:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback