Utkast: En vecka ...

En vecka har gått på sommarlovet. Vilka ljuvliga dagar det har varit. Svensk sommar när den är som bäst. Strålande sol, varma vindar och trevligt sällskap. Det har gjort gott för den utmattade kandidatens kropp och själ. Och ingenting blir sämre av att Mr H också varit ledig.

Vi tog Lotusen till sjön där brodern med familj var och badade. Gänget provåkte Lotusen. Vi tog årets första utedopp. I nästan varm sjö. Simmade med barnen på ryggen. Busade. Doppade huvudet. Mmmmm! Härligt!I går kväll gjorde vi Stockholm med Mr H:s tillresta vänner. Trevligt sällskap, god mat, festivalstämning, vackert väder. Sämre kan man då ha det.

Dagen tillbringades i Ånnaboda, Classic Motor Show. Precis som förra gången var det varmt. Till skillnad från förra gången hade inte Mr H gruvligt ont i ryggen. Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Lilla Besten var lindrigt intresserad av bilarna, hon vände dem till och med ryggen.Och till slut parkerade hon sig under en av dem. Det var lite för varmt idag för att hon skulle tycka det var kul. Det gick åt mycket vatten och en del av tiden satt hund och matte i skuggan medan Mr H spatserade runt på egen hand och fotograferade.

På vägen hem köpte vi kanelbullar och tittade in till lilla farmor. Hon gjorde sig som vanligt populär hos Besten med köttbullar.

Vi har varit mycket i farten de senaste dagarna och om det är det eller det varma vädret eller möjligen löpet som sliter på Besten är svårt att säga. Sista biten hem var hon i alla fall trött och passade på att sova.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback