Vila sig i form

Om jag inte alldeles missminner mig om skrivnummer så har jag klarat tentan. Båda delarna. Både kirurgin och ortopedin. Det var lite "snubbla in" över det hela. Inte mitt bästa resultat här i livet. Mer tur än skicklighet, men ändå på rätt sida strecket. Ska försöka upparbeta någon form av glädje över det hela, men just nu kom det bara en stor trötthet över mig. Av lättnad får jag hoppas. Känner besvikelse över resultatet trots att det är godkänt och måste påminna mig själv om att våren varit en av de jobbigaste i mitt liv och att jag faktiskt valde att vila mig i form på inläsningsdagarna. På bloggen verkar jag nog vara rena gnällkärringen, det blir väl så när man väljer att inte tala klarspråk om allt i livet. Jag ska glädja mig åt resultatet. När jag fått lite distans till det hela.

Det är också svårt att känna glädje när man vet att ena kompisen kört på kirurgidelen. Fast hon jobbat som ett djur med plugandet. Hon hade förtjänat att klara det. Vete katten om jag tycker att jag har det när jag valde att gå på sparlåga. Ok, så mycket val är det väl inte från min sida. Jag var tvungen för att öht orka gå upp. Att vila sig i form får kanske bli tentastrategin framöver också?  Det verkar ju i alla fall vara en vinnande strategi :-)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Grattis! Om inte annat så verkar det ju vara en ganska trevlig studiestrategi. ;-)

Postat av: Mårr

Jamen grattis! Hur du än klarade den så klarade du den som sagt, och man minns ÄNDÅ ingen kirurgi inför AT (där undertecknad börjar med just...kirurgi, horror), även om man pluggat som en liten blådåre (vilket undertecknad gjorde, komplett med GnRH och mycoplasmainfektion om jag inte missminner mig) så var GLAD! :)Hurra!

2008-06-11 @ 20:38:54
URL: http://www.minplats.blogspot.com
Postat av: Hanna

Grattis! Vårt tummhållande gjorde visst nytta! Man får försöka tänka att har man tillräckligt med poäng så visar det också att man har tillräckligt med kunskap = du får vara lättad och glad! Hurra hurra hurra!

2008-06-11 @ 20:53:03
Postat av: Mi

Hurra hurra hurra! Min favoritkandidat har gjort det igen! :)

2008-06-11 @ 21:58:10
Postat av: Sara

Grattis! Som övriga talare instämmer jag i att det verkligen inte spelar någon roll HUR man klarade det bara man klarade sig. Men, däremot förstår jag känslan av att man inte riktigt gjort rätt för sig. Det har nog bara att göra med att man själv vet att man faktiskt hade kunnat göra det ännu bättre med en större ansträngning. Men om livet i stort är en ansträngning så är det ju bara klokt att lägga krutet där det verkligen behövs. Så hur du än nådde dit är du värd det största av grattis för du klarade både tentorna och livet under vårterminen! Så GRATTIS till dig!

2008-06-12 @ 08:21:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback