Naturlagar och sånt

Tittar på hus på Hemnet. Husen längre och längre bort från staden ter sig allt attraktivare. Det är priset som avgör. Måste få leva vuxenliv igen. Måste få känna mig som en individ med kunskap och kompetens igen. Man ska inte vara student när man fyllt 25. Det är emot naturlagarna!

Naturlagarna säger också att jag måste få anlägga en trädgård och få jordskitiga fingrar för att må bra. Att Mr H behöver ett garage på tomten. Att Lilla Besten måste få springa lös i trädgården och lukta på rådjursspillningen.

Kommentarer
Postat av: Mårr

Blir ni kvar i Uppsalakrokarna sen?

Den där husköparnerven rasar i mig också, för att inte tala om jordgrävarbegäret. Åh.

Postat av: Lotta

Glöm inte att rådjusspillningen medför rådjur. Eller om det är tvärt om? Hur som helst kommer de att äta upp ALLT du grävt ned med dina jordskitiga fingar. Eller åtminstone nästan allt...

Men lycka till med husletandet! :-)

2008-03-16 @ 20:10:14
URL: http://vallterrier.wordpress.com
Postat av: Kandidat Dropp

Vi har ingen aaaaaaaaning, Mårr. Det enda vi vet är att det är en av alla miljontals osäkra faktorer i livet just nu (önskar att vi visste någonting med säkerhet). AT lär jag inte vilja göra i Uppsala? Men var? Mr H måste ju kunna få jobb också.

2008-03-16 @ 20:31:55
Postat av: Kandidat Dropp

Rådjuren tar jag gärna ... (påminn mig när jag rasar)

2008-03-16 @ 20:32:26
Postat av: Mårr

Var är hans chanser bäst då, och vad för slags sjukhus vill du göra AT på?

Huspriser och sådant blir plötsligt ÖVERKOMLIGA när man ser sig omkring bortom Sthlm och Uppsala (rysningar), i synnerhet om man är två, som ni.

2008-03-17 @ 05:11:24
URL: http://www.minplats.blogspot.com
Postat av: Kandidat Dropp

Just nu känns det hugget som stucket. Skulle behöva diskutera det här ingående över en fika :-)

2008-03-17 @ 21:12:45
Postat av: Mårr

Jamen herregud, när ska vi få till det egentligen? Kom precis hem efter kvällsjour på barnakuten (innan dess förstås på avd hela dagen) och är helt schlut, det här jävla pendlandet blir min död, man kommer liksom aldrig HEM!

Ska du inte testa en utlokaliseringsomgång nånstans (varför inte i en stad västerut?) framöver, bara för att känna på vad du tycker om ett något mindre sjukhus? (Lär blir först under neuro kom jag på)

Nånting säger mig att du, precis som jag, skulle trivas mycket bättre på ett sådant, där kandiströttheten inte är så infernalisk hos personalen, där man får se och göra betydligt mer och inte hela tiden bara vara en i flocken av brölande kandisar.

2008-03-17 @ 23:10:48
URL: http://www.minplats.blogspot.com
Postat av: Kandidat Dropp

Västerut? :-)
Jo, jag tror som du att jag skulle trivas bättre på ett litet ställe, men det går ju inte. Jag har ju Lilla Besten.
Det måste vara infernaliskt jobbigt att hålla på och pendla.
Vi får väl luncha någon dag istället då?

2008-03-18 @ 06:37:52
Postat av: Mårr

Jo, jag vet ju att du har tixelitaxen, fast jag tänkte att det kanske skulle gå att lösa som en engångsföreteelse eller så, och man är ju inte borta flera veckor i sträck. Asch, jag svamlar, det är min egen antipati mot ackis som talar tror jag, hade jag varit tvungen att vara enbart där under hela klin hade jag nog hoppat av tror jag.

Nån fredag kanske lunch kunde bli av, när man inte är på avd (eller i K-d vilket jag kommer att vara de närmaste fem veckorna) och har hyfsat schemalagd tidpunkt för ändamålet?

2008-03-18 @ 09:39:26
URL: http://www.minplats.blogspot.com
Postat av: Kandidat Dropp

Ackisantipatin är vida utbredd :-)
Den har tagit sitt fäste även här. Skulle gärna ut och se mig om men lilla fröken klarar sig inte själv hemma om Mr H får sina grymma långpass. Du vet hur det är. Arbetet går först eller som morfar brukade säga (tyvärr tror jag att upphovsmannen är mindre rar): Arbete befordrar hälsa och välstånd och förhindrar många tillfällen till synd.

Vi gör ett försök efter påsk :-)

2008-03-18 @ 11:00:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback