Fasterakuten

Brodern fastnade i Paristrafiken i går och missade planet hem. Svägerskan skulle med morgonplanet till Köpenhamn. Någon behövde ta hand om stumporna. Faster ryckte ut akut . Packade väskan i går kväll och sov i villa i natt. Bra timat eftersom Lilla Besten hade "diarréochpruttanfall". Betydligt lättare att hantera i villa än i lägenhet. 

Man kan ju fundera över varför det känns ok att knalla runt i pyjamas och jacka på villagatorna klockan fyra på morgonen, men inte på "lägenhetsgatorna". Säkert någonting freudianskt? Jag kan ju inte skylla på att ingen känner mig där. Betydligt mer igenkänd i broderns område än härikring. Nu kommer stumpornas faster skriker ungarna i villaområdet när jag kommer in på gatan.

Nåväl, morgonpasset med stumporna blev mitt. Lämnade dem vidare till andra innan dagis. Skulle tro att de andra undrade lite över Lillstumpas klädsel. Faster orkade inte diskutera kring kläderna. Eftersom det var för tidigt på morgonen för Lillstumpa att bli ilsken som ett bi fick ungen själv välja. Det blev: Lila sommarklänning med hjärtan i prickar i olika lila nyanser. Vita tunna tights med silverhjärtan. Till detta en röd tröja. Som kronan på verket gympadojor med glitter, rött ljus när man studsar och var det inte lite lila och rosa där också?

Hrm, jag får vara nöjd med att barnen borstade tänderna och att jag fick borsta deras hår och att jag lyckades styra undan de röda tightsen.  Mer än så kan man inte kräva en tidig torsdagsmorgon.

Kommentarer
Postat av: Mi

Det låter som om Lill-stumpa fick en dag med alla favvis-kläder! Och det är ju inte så dumt det heller!! :)

2008-05-08 @ 16:12:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback