Tvärvändning

Alldeles för tidigt vaknade jag för att hinna gå ut med Besten innan det var dags att ge sig av hemifrån redan klockan 07.00. Narkosläkarna börjar tidigt. Trött och ledsen kände jag mig och det var ytterst nära att jag bara gick tillbaka till sängen och struntade i dagen. Men har man inte som vana att skolka finns det ingen anledning att börja när man passerat 30 med råge.

Hälsades av min handledare med orden: "Nej, jag har inte tid med kandidater idag". Att jag inte tvärvände på klacken och sa "vetdudåskiterjagidethärochgårhemochläggermig" i ett andetag är ett rent under. Nejdå, jag höll mig kvar men kan lugnt säga att det dåliga samvetet över dagens planerade långlunch föll bort från mina axlar fort som bara den. Är alltså hemma för att rasta Besten eftersom husse är i England. Tänker minsann inte gå tillbaka till C-op något mer idag. Går till seminarierna klockan två.

Förmiddagen artade sig trots de inledande orden väl. Undvek min handledare och höll mig till narkossyrrorna, dessa rara människor. Rarast av dem alla var skånska killen med det utländska namnet. Går sin introduktion ändå tog han sig tid och  visade och förklarade och lät mig prova. Killen vände dagen för mig. Inte läser han det här, men puss till honom ändå.


Kommentarer
Postat av: Mi

Narkossyrror är oftast guld, narkosläkare oftare stöddiga män övertygade om sin egen förträfflighet. De kvinnliga narkosläkare jag träffat har varit väldigt trevliga.

Jag skickar en dummma-korkade-handledare-som-inte-har-förmåga-att-uppskatta-en-superkandidat-kram!

2008-05-06 @ 15:10:23
Postat av: Lotta

Ja det var ju en käck attityd den hade?! Men kanske tur att du bet ihop. Själv har jag blodig tunga allt som oftast efter allt bitande, och då är jag inte ens läkarkandidat! Det kanske drabbar dig också snart?

Postat av: Kandidat Dropp

Min tunga är köttfärs ....

2008-05-06 @ 20:52:12
Postat av: BossE

"skånska killen med det utländska namnet": E´re han me´skägget, på trean?

2008-05-06 @ 22:04:56
Postat av: Kandidat Dropp

Tjena BossE. Vem är du?
Skånska killen har skägg, men den här gången var han inte på trean.

2008-05-07 @ 06:12:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback