Får jag gå och lägga mig nu?

Fy i h-e, vilken j-a dag det varit. Och än är den inte slut. Väntar på besked från Ultuna. Veterinären ska ringa. Sköterskan säger i alla fall att hon står upp nu. Det gjorde lilla Skruttan inte när vi lämnade henne. Varje försök slutade med att benen lade sig åt var sitt håll och hon landade på bröstkorgen,

Kommentarer
Postat av: Helena och Justus

Skönt att hon i alla fall står på benen nu. Lilla tjejen! Jag tänker på er och lider med er. Jag vet hur det är att gå och vänta på att veterinären ska ringa när ens hund ligger inlagd och är svårt sjuk - det är helt enkelt en vidrig situation. Kram till både matte och husse från mig och Juvelen

Postat av: Marie

Men kära nån, vad är det som har hänt egentligen? Alla tummar i världen, och jag säger som föregående talare, keep us posted!

Kramar och taxgodis

2008-11-28 @ 19:02:23
URL: http://www.minplats.blogspot.com
Postat av: Lotta

Ja, du får gå och lägga dig. När Lilla Besten får komma hem behöver hon en glad och pigg matte. Skönt att hon hämtat sig lite iaf.

2008-11-28 @ 19:51:02
URL: http://vallterrier.wordpress.com
Postat av: Boman

Håller fortfarande tummar, tassarna har åkt hem för helgen. Ägaren till tassarna har nyss haft liknande episod efter penicillinkur för Erlichiainfektion. Hur det nu stavas. Vila, hon är i goda händer om än inte de hon är van med.

2008-11-28 @ 20:10:13
URL: http://bomans.dinstudio.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback