Jobb

Helgens arbetspass avklarat. Mer spännande än jag tyckte var bra. Boende har gjort val som kommer få stora och tråkiga konsekvenser på deras liv framöver. Det är ytterst tråkigt för dem. Men faktiskt också för mig. Att behöva stå vid sidan av och se folk fatta felaktiga vägval är frustrerande.

Kommentarer
Postat av: Helena och Justus

Tack för gratulation och snälla ord hos mig! Jag fick i alla fall en bra avslutning på den här annars inte så roliga veckan i och med att utställningen blev lyckad. Fast i eftermiddags när Juvelen och jag gick en rejäl skogsrunda i spöregn rullad han sig mitt ute i skogen i människosk-t. Lika roligt varje gång... Han fick vackert simma ut och hämta några pinnar i tjärnen för att få bort det värsta klegget trots att vattnet var svinkallt, och sedan blev det marsch ner i badkaret för en rejäl shamponering. Nu sussar han sött i soffan, min lille visp.Halvt hysteriskt rolig dröm du drömde häromdagen :-).

Postat av: KD

Uuuuurk! Jag kvider när Besten rullar sig i fågelskit, hästskit och kadaver. Människoskit skulle nog få mig att låta betydligt mer ....

2008-11-09 @ 18:19:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback