Vad gör jag nu?

Så var radiologikursen över. Hur examinationen gick har jag ingen aning om. Höll på att säga att "I don't do oral". Jo, det var muntligt förhör. Inte min grej. Mitt i fick jag hjärnsläpp. Totalt sådant. Plötsligt kommer jag inte ihåg vad underbenets ben heter. Snacka om svart hål. Hoppas jag kom ihåg tillräckligt ändå. Hur det än gick var det en bra kurs och någonting att se fram emot för kommande T9:or. Lärorikt som bara den. Engagerad kursansvarig och härliga föreläsare.

Nu sitter jag här. Ingen kurs som pockar på uppmärksamhet. Mr H på jobbet. Lilla Besten avlämnad hos brodern.  Storstumpa är hemma med feber. När man är åtta år är det lååångtråååååååååååkigt att vara sjuk. Storstumpa har varit på väg att förgås av tristess idag. Har ringt både faster, farmor, pappas/fasters mormor och pappas/fasters farmor (det sista samtalet gick väl inte så bra. Att vara åtta och prata med någon som har partiell afasi är nog mer förvirring än nöje). Hursom, faster förbarmade sig och åkte dit med Besten så att Storstumpa fick någonting att pyssla med.

Så nu sitter jag här. Känns konstigt att vara själv i lägenheten om så bara för några timmar. Vad göra? Hrm, Storstumpa lånade mig del två av Harry Potter. Det får bli sängen tillsammans med Harry ett tag.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Snäll faster Storstrumpa har. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback